Безсъние и хомеопатия

USA, New Jersey, Jersey City, Man sleeping in bed

Добрият нощен сън е нещо, което всички ценим. Световната асоциация по медицина на съня (WASM), сравнява проблемите със съня с глобална епидемия, тъй като те засягат 45% от населението на света.

Учените са доказали, а и ние от опит знаем, че ни освежава и ни помага да се чувстваме по-добре, и значително допринася за здравето и щастието, особено при децата. И все пак, има милиони хора, страдащи от постоянен недостиг на сън.

Световната асоциация по медицина на съня (WASM), сравнява проблемите със съня с глобална епидемия, тъй като те засягат 45% от населението на света.

„Безсънието, обструктивната сънна апнея (OSA), синдрома на неспокойните крака (RLS), и лишаването от сън, значително въздействат на физическото, умственото и емоционалното здраве, в допълнение към изпълнение на задълженията в работата и личните взаимоотношения”, споделиха здравните професионалисти от WASM и други организации от цял свят, на четвъртия годишен Световния ден на съня състоял се на 18-ти март 2011 г., посланието им беше: „сънят е човешка привилегия, която често е компрометирана от навиците на модерния живот”.

Знайте, че има лек за Вашият проблем!

Консултирайте се с опитен хомеопат, за да бъде ефективно вашето лечение.

  • Arsenicum – ако сънят не идва заради тревога;
  • Coffea – ако сте превъзбудени и ви връхлитат нежелани мисли;
  • Passiflora – при неспокоен сън.

ИнтеграБг.Инфо не консултира и лекува, не носи отговорност за неправилно интерпретиране на прочетената информация в сайта! Това е медия, която информира, насочва, и образова хората търсещи средства различни от конвенционалните, за лечение и поддържане на оптимално здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *