От болест към здраве

from illness to healthКакво причинява влошаването на костите ни и какво можем да направим за да ги заздравим?

Д-р Барбара О‘Нийл представя 12 различни минерали и разглежда 64 различни микроелемента, необходимо за доброто здраве на костите:https://www.youtube.com/

 

Лапи от природни средства, които наистина помагат. Лапа от въглен за детоскс, компрес от рициново масло за фиброидни образувания и тумори, природен сироп за кашлица, картоф за възпаления, кайен пипер за щитовидната жлеза и още много:https://www.youtube.com/

Забележка: ИнтеграБг.Инфо не е лекар, не лекува, и не консултира! ИнтеграБг.Инфо е здравно информационна – образователна медия. При нужда се обърнете към квалифициран специалист!

2 thoughts on “От болест към здраве

  1. Има възможности за възстановяване в значителна степен на здравето на костната система -тя не е нещо отделно от целия организъм и цялостното здраве и проблемите в нея са непосредствено свързани именно с общото здраве. Резултатите със средствата на китайската традиционна медицина са много добри. Без системна, ежедневна работа по здравето, без набавяне на нужния „строителен материал“ и възстановяване на всички „производствени процеси“ в организма, няма как да се постигне траен и добър истински, а не „козметичен“ резултат. Зная го от личен опит, с това се занимавам професионално. Китайските лекари хилядолетия така лекуват, а отскоро и нашата съвременна медицинска (западна) наука установи връзката между микробиома (обявен за най-важния „орган“ на имунитета ни , а значи и здравето) и здравето на костната система.

  2. Така е. Източната медицина предлага много по-обхватно и цялостно решение на здравословните проблеми в по-голяма част от случаите ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *