Д-р Диана Стоянова за синьо-зелените водорасли

afaДетският хирург д-р Диана Стоянова споделя нещо, което самата тя е преживяла. Тя разказва за чудото, което успява да постигне. Чудото, което ще промени света на медицината.

„Трябва да знаете нещо много важно – операцията, химио- или лъчетерапията могат да унищожат тумора, но те не могат да премахнат причината, довела до развитието му, което означава на практика, че тази причина продължава да действа и може да доведе до образуването на нов тумор. В голяма част от случаите причината е натрупването на токсини в клетките и когато това натрупване мине една определена граница, се стига до мутация на гените и превръщането им в онкогени, а оттам и до злокачествено израждане на клетките, споделя тя в:http://zdrave.to/. Това обаче не означава, че токсини са се натрупали единствено в мястото на образуване на тумора. В останалите тъкани на организма също има такива, без обаче те да са достигнали тази критична граница, при която вече се развива злокачествено заболяване. Именно затова често се получава следното: пациенти, на които е извършена радикална операция, туморът е премахнат, липсват метастази или наличните са отстранени, след месеци, година или повече отново да развият злокачествен процес, тъкмо защото някъде другаде в тялото този критичен праг на натрупване на токсини в клетките е преминат. Много често това става в костите, може би защото там се намират едни от най-малките кръвоносни съдове в организма и кръвният ток е най-бавен, т.е. логично е, че там изхвърлянето на токсини от клетките ще бъде най-затруднено.
Необходимо е пречистване на организма
Пречиствайки организма си от токсини, а от друга, регулирайки функциите на имунната система до степен тя да разпознава и убива раковите клетки, синьо-зелените водорасли от езерото Кламат предотвратяват нова поява на злокачествен процес. Синьозелените водорасли ще ви помогнат да намалите многократно риска от развитие на различни заболявания, да се справите с различни здравословни проблеми или значително да подобрите здравословното си състояние, както и да отложите процесите на стареене и да се чувствате здрави и изпълнени с енергия.“
Историята й започва през 97-ма година, когато случайно попада на биопродукт, който се внася в България като хранителна добавка. След като го закупува, вижда, че на опаковката му е написано: “Има положително въздействие върху имунитета, подобрява състоянието на кожата, ноктите и косата”. Тя го включва към храната си в доза 3 пъти по-голяма от препоръчваната, първо, защото е човек на експеримента, и второ, защото дори и една хрема може да изкара хирурга от операционната, а тя съвсем наскоро е започнала да работи като хирург в “Пирогов”, и е искала да бъде във форма. Но още на втория ден почувствала симптомите на обикновен грип – главоболие, промяна на гласа, отпадналост. Разочарованието й е голямо, тъй като поначало е била здрав човек, който с години не е ползвал антибиотици, спортувала е, хранела се е с плодове, а се “разболяла”, точно когато очаквала като резултат от голямата доза водорасли да е в много добра форма. Тогава все още не е знаела, че това не е никакъв грип, а е започнало пречистване на организма от токсини, и то по най-бързия начин заради по-голямото количество водорасли, което е приемала.
Оздравителните процеси
След време наблюдавала всичките тези симптоми върху нейните близки – хората, на които най-напред ги е препоръчала. Напускайки клетките, токсините първоначално попадат в кръвта, а след това, чрез урината, се изхвърлят навън от организма. Именно на преминаването им в общата циркулация се дължат описаните по-горе “симптоми” на дискомфорт. При нея този процес продължава около една седмица.
“Тези оздравителни процеси са заложени в нашия организъм. Той разполага с възможности да се самовъзстановява, регенерира, самолекува много повече от това, което сме предполагали ние, и доста повече от това, което досега се знаеше от медицината. Водораслите са само един катализатор на тези процеси, храната, от която се нуждае организмът, за да функционира по най-добрия начин”, обобщава д-р Стоянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *